SHERBIMET E OFRUARA NGA BUJARI PETROL

Sherbimet e ofruara nga Bujari Petrol lidhen me tregetimin me pakice te hidrokarbureve.

Aktualishte jemi aktive me 8 pika shitje gjithe territorin e shqiperise.

Synojme rritjen e numrit te tyre dhe permisimin e vazhdueshem te sherbimit ndaj klienteve tane duke qendruar perhere bashkohor me cilesine, teknologjine dhe cmimin e ofruar.

bujari petrol

LISTA E SHERBIMEVE

Tregëtim i Hidrokarbureve

Tregetim i hidrokarbureve kryesore si nafta, benzina, gazi natyror ne 8 pika.

Vajra Lubrifikante

Vajra lubrifikante te te gjitha llojeve dhe per te gjitha llojet e pajisjeve mekanike

Sherbime Transporti

Sherbime transporti per materiale te llojave te ndryshme.Disponojme disa kamiona te tonazhit te rende.

Eksport

Eksportim te lendeve djegese nga Shqiperia per ne mbare boten.

Import

Importim i lendeve djegese nga mbare bota per ne Shqiperi

Sherbime Akomoduese

Bujari - Petrol disponon dhe sherbime akomodimi si Bar - Kafa, Bar - Restaurant

PER OFERTA SPECIALE

Bujari – Petrol mendon per ju dhe per sherbim maksimal ndaj klienteve dhe kryesishte ndaj atyre besnik, duke ofruar cmim oferte per ata te cilet kerkojne me                                                                shume se 1000 litra karburant .Per me shume mund te na kontaktoni me poshte.