RRETH BUJARI PETROL

Veprimtaria jonë fillon që para 20 vitesh më sakt në 01.06.1998 në qytetin e Laçit me themeluesin e “Bujari Petrol”, Z. Gjergj Bujari. Me kalimin e viteve kompania u fuqizua dhe rriti numrin e pikave të karbuyranteve gjithashtu dhe numrin e shërbimeve që ofron. Aktiviteti kryesor i kompanisë Bujari – Petrol Sh.p.k është importimi&eksportimi dhe tregtimi me pakicë dhe shumicë i karburanteve dhe lëndëve djegëse, transporti i të gjithë llojeve të hidrokarbureve, etj.

Qëllimi kryesor i “Bujari – Petrol” sot, është zgjerimi I rrjeteve të karburanteve në Shqipëri duke e cuar numrin e tyre në 20 stacione në mbarë Shqipërinë brenda një afati të shkurtër. Shpresojmë që këtë objektiv ta arrijmë sa më shpejtë në sajë të punës dhe përkushtimit që kemi per t’iu sherbyer klientave tane.Bujari – Petrol sh.a. disponon të gjithë mjetet e nevojshme për kryerjen e të gjitha shërbimeve që ofron, si me burime njerëzore, mjete logjistike dhe makineri të funksioneve të ndryshme.

Bujari – Petrol zotëron nën siglën e saj dhe tre kompani të tjera, “BUJARI – OIL” , “BUJARI – GROUP SH.P.K” DHE “BUJARI TRADING SH.P.K”

 

 

 

bujari petrol

BORDI DREJTUES I BUJARI PETROL

Gjergj Bujari - Themelues

Themelus i "Bujari Petrol",me stacionin e pare në Laç

Ermand Bujari - CEO

President i pergjithshem i "Bujari Petrol"

lulzim bujari

Lulzim Bujari - CEO

Administrator i pergjithshem dhe avokat i "Bujari Petrol"